TYR ENVIRO-TECH

10 години искуство во производство

Основни познавања за чистење на подот

Колку знаете за чистење на подот?Ајде да го разгледаме основниот здрав разум за чистење на подот, дозволете ни да дознаеме повеќе за чистење на подот.Ајде да ги погледнеме основните знаења за чистење на подот.

1. Применлива работна површина на чистење на подот

Прочистувачот на подот е високотехнолошка, високо-ефикасна опрема за чистење, погодна за чистење на работни области: тврди подови и слаби подови како што се цемент, гранит, мермер, керамика и чеша.

2. Главните проблеми решени со чистење на подот

Здравствени и хигиенски прашања;прашања за заштита на животната средина;темелно чистење на подот;избегнувајте можна лична повреда;нема потреба да затворате премини или области за време на чистењето.

3. Видови чистење на подот

Според режимот на возење на машината за чистење на подот, постојат полуавтоматски и целосно автоматски чистење на подот;според стилот на чистење на подот, има преклопување, туркање со рака, возење итн.;според разновидноста на функциите, има мултифункционална машина за чистење на подот.

4. Улогата на чистење на подот

Прочистувачот на подот е опрема за чистење што често се користи во индустријата за чистење.Неговите главни функции се: чистење на земјата, сушење на земјата и рециклирање на отпадни води.

5. Предностите на чистење на подот

Едноставен и лесен за ракување;ниски трошоци за одржување;висока ефикасност, подобар ефект на чистење;заштеда на потрошен материјал, трошоци за работна сила, време (6-40 пати побрзо од рачната брзина);чистење на големи површини, создавање профит и заштеда на трошоци.


Време на објавување: февруари-09-2022 година

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја